Een Dutch Oven – Tips Voor Te Gebruiken!

Een Dutch Oven – Tips Voor Te Gebruiken!

Bij het koken in een Nederlandse oven is er een Amsterdamse recept dat geldt voor alle soorten van Nederlandse ovens. Simpel gezegd, de Nederlandse oven een integrale luchtdichte afdichting. Dit is de basis voor de functionaliteit van de Nederlandse oven en dat geldt ook voor het verzegelen van uw voedingsmiddelen. De luchtdichte afsluiting stelt u in staat om te koken met behulp van lage en langzame temperaturen die de natuurlijke vocht in het voedsel te behouden.

Met betrekking tot het afdichten van voedingsmiddelen die u wilt vermijden koken bij een te hoge temperatuur, omdat dit het vochtgehalte zal verminderen. Als je eten wordt uitgedroogd zal het langer duren om te koken. Bovendien, als je kookt droogvoer uw kansen op uw voedsel steken verhogen.

Vervolgens is het belangrijk om je eten niet gaar in de oven. Hoewel het is fijn om het seizoen uw voedsel om de smaak u niet wilt dan seizoen het eten. Een zeer zeldzame steak draaien brij in de oven als gaar.

Houd het deksel op uw Nederlandse oven vergrendeld. Dit zal ervoor zorgen dat de temperatuur in geen aanleiding geeft tot onveilige niveaus. Het zal ook voorkomen dat iemand toegang hebben tot de oven. Naast dat u wilt vermijden openen van het deksel wanneer het voedsel is nog steeds op het fornuis.

U wilt ook de pan schoon te maken van een vlakke ondergrond. Als u de pan te gebruiken op een ronde oppervlak, zoals een houten snijplank kunt u de pan schoon te maken van een bochtige oppervlak. Elk ander oppervlak, zoals een metalen oppervlak niet werken.

Neem een ​​kijkje op de verschillende soorten pannen die op de markt beschikbaar zijn. Het is belangrijk om de juiste pan voor het soort voedsel dat je aan het koken te kiezen. Sommige van de beste pan opties voor het bakken zijn gietijzer en roestvrij staal.

Gebruik nooit een plastic of doek beklede koken oppervlak. Deze oppervlakken kunnen glad in zeer warme omstandigheden te krijgen. Je wilt ook niet om deze oppervlakken te gebruiken als je gaat koken meer dan één kant van je eten op een moment. Dit komt omdat de zijkant van het voedsel dat u voor het eerst te koken gaat krijgen eerst gekookt.

Dit zijn slechts enkele van de belangrijkste regels bij het gebruik van een Nederlandse oven. Het enige wat je nodig hebt om bewust te zijn van bij het koken met een Nederlandse oven is dat je altijd moet je een thermometer gebruiken. Er is altijd een reden om een ​​thermometer te gebruiken, zelfs als u gebruik maakt van een Nederlandse oven.

Gratis waardebepaling Amsterdam en Waardebepaling Amsterdam

Ze zijn mooie sites voor Amsterdam en Amsterdamse Recepten.

Reacties zijn gesloten.